image

Despre noi
Academia Copiilor Înzestrați este un centru specializat unde recunoaștem faptul că acești copii cu abilități înalte posedă potențial și nevoi unice, cărora ne putem adresa doar prin modificarea programei școlare tipice.
Scopul nostru este identificarea și îngrijirea acestui potențial prin dezvoltarea unei programe specializate, modificată și adaptată spre a întâmpina stiluri unice de învățare, interese, abilități și nevoi ale acestor cursanți.

 

Screenshot
CodruȚa drĂgan
Trainer Dezvoltare Personală & Parenting

Psiholog practician, format in psihoterapia experientiala, metoda de lucru care prevede autodezvoltarea si autotransformarea sanogena a persoanei. Psihologie clinica, metode de lucru bazate pe psihodiagnoza si interventie. Evaluare psihologica, privind profilul de personalitate, abilitati cognitive, interese si valori personale, precum si identificarea mecanismelor de coping.
Principiul de baza al psihoterapiei experientiale este trairea emotiei si a experientei „Aici si Acum” , ceea ce permite persoanei / copilului, constientizarea propriei gandiri.

Cristiana Sima
Fondator Academia Copiilor Înzestrați

Numele meu este Cristiana Sima, iar experiența mea de peste 20 de ani în învățământ m-a determinat să înființez Academia Copiilor Înzestrați pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor ce caută o formă de educație modernă, care este demonstrată a avea cele mai bune rezultate pentru dezvoltarea plenară a personalității. Intențiile au fost de a oferi o alternativă pentru comunitate, în care aceasta să regăsească sprijinul și atenția de care simte că are nevoie, dar care nu există încă în regiunea noastră.
Astfel, vă invit pe toți să vă alăturați acestui generos proiect, pentru a crește comunitatea celor care sunt talentați și înzestrați.

MARIA PUIU

Ma numesc Maria Puiu si sunt absolventă a Facultății de Litere și a Facultății de Științe Economice. In cadrul Academiei Copiilor Inzestrati doresc sa transform invatarea limbii engleze intr-o experienta memorabila, prin metode de predare eficiente si distractive. Cursuri placute, munca in echipa si un cadru deosebit de invatare pentru copii.
Cursurile pe care le susțin în cadrul academiei au loc într-un mediu prietenos, deschis și interactiv, folosind o metodă de predare specifică învățământului modern. Participanții vor avea ocazia să învețe limba engleză mai rapid, comparativ cu metodele tradiționale folosite în acest sens.


GABRIELA PISICĂ
Trainer Comunicare & Public Speaking

Sunt Gabriela Pisică și am acumulat până în prezent peste 18 ani în televiziune și în presa scrisă, în instituții media locale și naționale, ocupând pe rând funcțiile de redactor, prezentator, realizator de emisiuni, editor, corespondent dar și director.
Te invit în universul Academiei Copiilor Înzestrați să participi la cursul Comunicare & Public Speaking.
A comunica în public, fie că este vorba despre susținerea unui proiect, de discursuri sau de prezentări , este astăzi de o mare importanță să știi să te folosești de fluența, puterea și de persuasiunea cuvintelor de care de multe ori atârnă și reușitele noastre personale ori profesionale.
Cursul se potrivește oricui dorește să-și îmbunătățească abilitățile de vorbire în public. Vom învăța să ne gestionăm emoțiile și să scăpăm de teama de a vorbi în public, să comunicăm strategic și să câștigăm atenția și interesul.

IONUT DUMITRU
Trainer Robotică

 În cadrul ACI voi fi partenerul de învațare al copilului tău într-un domeniu pe cât de nou, pe atât de distractiv și plin de beneficii: robotica. Este un domeniu ce îi va oferi o dezvoltare a abilitaților în pas cu secolul digitalizarii. La atelierul de robotică, copilul tău va avea ocazia să:
- construiască și programeze singur un roboțel Mindstorms;
- să se inițieze în informatică beneficiind de un cadru non formal care îmbină învățarea cu jocul inteligent;
- să pună în practică cunoștiințele deja asimilate;
- să experimenteze postura de mici ingineri puși în situația de a gândi și a realiza un proiect;
- să iși dezvolte imaginația, aptitudinile tehnice, abilitățile de lucru în echipă;
- să își facă cunoscute realizarile prin materiale audio-video postate pe site.

ALEXANDRA ȘUTA
Ateliere Multimedia și Creație Cinematografică

Sunt regizor film si TV.
Dupa o experienta de peste 15 ani in Jurnalism Tv si Cinematografie, am decis, ca a venit momentul sa impartasesc cate ceva din lumea magica a filmului precum si din lumea fascinanta a televiziunii, tinerilor inzestrati cu aptitudini creative din domeniul Artelor Vizuale.

Gabriela Paleru
Impresar artistic și organizator de evenimente  

Cu o vastă experiență în domeniul artistic dar și în cel de organizator de evenimente, am impresariat și colaborat cu diferiți artiști consacrați.
Am ajutat la lansarea și recunoașterea artiștilor pe care i-am promovat pe plan național dar și internațional.
Am organizat numeroase evenimente publice, precum și private care s-au bucurat de un real succes.

Etuș ciomoș
 Trainer Neuron English si Limba Germană

Absolventa a Facultății de Litere, secția Limbi Străine (germană - principal si engleză - secundar), vechime la catedră de 25 de ani.
Am profesat ca: Traducător / Translator la Renault timp de  12 ani.
Am organizat tabere de limba germană și schimb de experiență cu elevi din Landul Bavaria.
Am tradus din / în limba germană cărți de povești pentru copii.
 


Ce oferim?

Ateliere pentru grupuri reduse ca număr cărora li se asigură atenție personalizată din partea îndrumătorilor noștri pregătiți și dedicați;
Instruire personalizată și diferențiată care îmbină conținutul teoretic cu punerea acestuia în practică, colaborarea în grupuri și activități care ajută cursanții să aplice informațiile și să-și îmbunătățească abilitățile cognitive, emoționale și sociale;
Planuri academice personalizate în baza țelurilor create să îndeplinească nevoile individuale ale participanților;
Un mediu dinamic din punct de vedere tehnologic, care oferă o varietate de platforme de învățare și care ajută cursanții să devină familiari cu mijloacele folosite în universități, în școli profesionale și la locul de muncă;
Dezvoltarea abilităților de autoevaluare și responsabilitate ce pot duce și la îmbunătățirea rezultatelor școlare