image

Despre noi
Academia Copiilor Înzestrați este un centru specializat unde recunoaștem faptul că acești copii cu abilități înalte posedă potențial și nevoi unice, cărora ne putem adresa doar prin modificarea programei școlare tipice.
Scopul nostru este identificarea și îngrijirea acestui potențial prin dezvoltarea unei programe specializate, modificată și adaptată spre a întâmpina stiluri unice de învățare, interese, abilități și nevoi ale acestor cursanți.

 

Screenshot
CodruȚa drĂgan
Trainer Dezvoltare Personală & Parenting

Psiholog practician, format in psihoterapia experientiala, metoda de lucru care prevede autodezvoltarea si autotransformarea sanogena a persoanei. Psihologie clinica, metode de lucru bazate pe psihodiagnoza si interventie. Evaluare psihologica, privind profilul de personalitate, abilitati cognitive, interese si valori personale, precum si identificarea mecanismelor de coping.
Principiul de baza al psihoterapiei experientiale este trairea emotiei si a experientei „Aici si Acum” , ceea ce permite persoanei / copilului, constientizarea propriei gandiri.

Cristiana Sima
Fondator Academia Copiilor Înzestrați

Numele meu este Cristiana Sima, iar experiența mea de peste 20 de ani în învățământ m-a determinat să înființez Academia Copiilor Înzestrați pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor ce caută o formă de educație modernă, care este demonstrată a avea cele mai bune rezultate pentru dezvoltarea plenară a personalității. Intențiile au fost de a oferi o alternativă pentru comunitate, în care aceasta să regăsească sprijinul și atenția de care simte că are nevoie, dar care nu există încă în regiunea noastră.
Astfel, vă invit pe toți să vă alăturați acestui generos proiect, pentru a crește comunitatea celor care sunt talentați și înzestrați.

Diana - Camelia RadA

Mă numesc Diana - Camelia Rada și dețin o experiență de peste 12 ani în predarea limbilor străine pentru cursanți de toate vârstele. În călătoria numită Academia Copiilor Înzestrați, îmi propun să fiu un ghid care deschide noi orizonturi, concentrându-mă pe abilitățile fiecăruia.
Cursurile pe care le susțin în cadrul academiei au loc într-un mediu prietenos, deschis și interactiv, folosind o metodă de predare specifică învățământului modern. Participanții vor avea ocazia să învețe limba engleză mai rapid, comparativ cu metodele tradiționale folosite în acest sens.


Georgiana ȘerbaN
Trainer Comunicare & Public Speaking

Numele meu este Georgiana Șerban. Sunt prezentator TV și specialist în Comunicare și Relații Publice. Te invit să ne cunoaștem mai bine prin intermediul cursurilor de Comunicare & Public Speaking, desfășurate în cadrul Academiei Copiilor Înzestrați.
Atelierul se adresează atât adulților, cât și copiilor, tuturor celor care doresc să învețe cum să comunice eficient și convingător, să-și gestioneze emoțiile ivite, nu să le înăbușească, să își învingă teama de a vorbi în public... și multe alte lucruri care să îmbunătățească procesul comunicării!
Ne vom bucura împreună de tehnici de comunicare, exerciții de dicție, jocuri de rol, toate menite să dezvolte aptitudinile deja existente!

Diana - Camelia RadA
Trainer Educație Financiară & Antreprenoriala

Numele meu este Diana - Camelia Rada, iar pasiunea mea este reprezentată de copii și lucrul cu ei. În ultimii 12 ani m-am implicat în proiecte ce au vizat educarea copiilor de toate vârstele prin intermediul cursurilor interactive și al atelierelor de lucru organizate pe diferite teme și în diferite domenii. Fiind absolventă atât a Facultății de Litere, cât și a Facultății de Științe Economice, îmi propun ca în cadrul Academiei Copiilor Înzestrați să îi ghidez pe aceștia în călătoria cunoașterii tainelor ce stau la baza educației financiare. Vă aștept cu drag!
Andreea Vînatoru
Trainer Robotică

Sunt psiholog, trainer acreditat ANC cu peste 10 ani experiență în mediul corporate în comunicare, training, dezvoltare organizațională, pasionată de tehnologie și robotică. În cadrul ACI voi fi partenerul de învațare al copilului tău într-un domeniu pe cât de nou, pe atât de distractiv și plin de beneficii: robotica. Este un domeniu ce îi va oferi o dezvoltare a abilitaților în pas cu secolul 21, așa că, dacă vei decide să vii la atelierul de robotică, îți urez „Bun venit în viitorul copilului tău!”
Maria puiu
Trainer Neuron English

Ma numesc Maria Puiu si sunt absolventă a Facultății de Litere și a Facultății de Științe Economice. In cadrul Academiei Copiilor Inzestrati doresc sa transform invatarea limbii engleze intr-o experienta memorabila, prin metode de predare eficiente si distractive. Cursuri placute, munca in echipa si un cadru deosebit de invatare pentru copii. 
alexandra Șuta
Ateliere Multimedia și Creație Cinematografică 

Sunt regizor film si TV.
Dupa o experienta de peste 15 ani in Jurnalism Tv si Cinematografie, am decis, ca a venit momentul sa impartasesc cate ceva din lumea magica a filmului precum si din lumea fascinanta a televiziunii, tinerilor inzestrati cu aptitudini creative din domeniul Artelor Vizuale.


Gabriela Paleru
Impresar artistic și organizator de evenimente  

Cu o vastă experiență în domeniul artistic dar și în cel de organizator de evenimente, am impresariat și colaborat cu diferiți artiști consacrați.
Am ajutat la lansarea și recunoașterea artiștilor pe care i-am promovat pe plan național dar și internațional.
Am organizat numeroase evenimente publice, precum și private care s-au bucurat de un real succes.Gabriela pisică
Trainer Comunicare & Public Speaking  

Sunt Gabriela Pisică și am acumulat până în prezent peste 18 ani în televiziune și în presa scrisă, în instituții media locale și naționale, ocupând pe rând funcțiile de redactor, prezentator, realizator de emisiuni, editor, corespondent dar și director.
Te invit în universul Academiei Copiilor Înzestrați să participi la cursul Comunicare & Public Speaking.
A comunica în public, fie că este vorba despre susținerea unui proiect, de discursuri sau de prezentări , este astăzi de o mare importanță să știi să te folosești de fluența, puterea și de persuasiunea cuvintelor de care de multe ori atârnă și reușitele noastre personale ori profesionale.
Cursul se potrivește oricui dorește să-și îmbunătățească abilitățile de vorbire în public. Vom învăța să ne gestionăm emoțiile și să scăpăm de teama de a vorbi în public, să comunicăm strategic și să câștigăm atenția și interesul.Ce oferim?

Ateliere pentru grupuri reduse ca număr cărora li se asigură atenție personalizată din partea îndrumătorilor noștri pregătiți și dedicați;
Instruire personalizată și diferențiată care îmbină conținutul teoretic cu punerea acestuia în practică, colaborarea în grupuri și activități care ajută cursanții să aplice informațiile și să-și îmbunătățească abilitățile cognitive, emoționale și sociale;
Planuri academice personalizate în baza țelurilor create să îndeplinească nevoile individuale ale participanților;
Un mediu dinamic din punct de vedere tehnologic, care oferă o varietate de platforme de învățare și care ajută cursanții să devină familiari cu mijloacele folosite în universități, în școli profesionale și la locul de muncă;
Dezvoltarea abilităților de autoevaluare și responsabilitate ce pot duce și la îmbunătățirea rezultatelor școlare